Welkom op de website van de Cantorij Monnickendam

 
 

J.S. Bach - Johannes Passion
24 maart 2018 - 20:15 uur
Grote Kerk Monnickendam

U bent van harte welkom bij de uitvoering van de Johnannes Passion van J.S. Bach door de Cantorij Monnickendam onder leiding van dirigent Marcel den Dulk. Toegangsprijs €30,00 - Voorverkoop €27,50 Donateurs €25,00 - Jongeren tot 21 jaar €10,00 - Kinderen tot 12 jaar jaar gratis.

Kaarten tegen het voorverkooptarief kunt u ONLINE RESERVEREN. Kaarten tegen het voorverkooptarief zijn ook verkrijgbaar bij NIMO – Kerkstraat 53 Monnickendam - VVV Zuideinde 2  Monnickendam - of via de koorleden.
Lees meer over deze 50e editie van de Johannes Passion door Cantorij Monnickendam. 

 

 

Terugblik  Najaarsconcert 2017 - G.Rossini - Petite Messe solennelle
Zondagmiddag 10 decemer werd de Petite Messe solennelle van G. Rossini uitgevoerd, in een bijzondere bewerking van dirigent Marcel den Dulk. Medewerking werd verleend door  sopraan Linde Schinkel, pianist Eric Noya en klarinet ensemble Marcellini. Recensent Eugène Besançon van het Noordhollands Dagblad schreef "Wat van het koor verlangd wordt is enorm en vraagt veel uithoudinsgvermogen. Desondanks wist het zich goed overeind te houden. Het bezit een aangename warme klank, en dat zij dit bijna overal konden handhaven is een enorme prestatie". Lees meer

 

 

 

 

 

 

Uitnodiging Korendag Monnickendam 2018

Graag nodigen wij u en uw koorleden uit voor deelname aan de Korendag Monnickendam op zaterdag 2 juni 2018. U kunt zich online aanmelden met het AANMELDFORMULIER KORENDAG 2018De sluitingsdatum voor inschrijving is 28 februari 2018.
Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

Terugblik  Najaarsconcert 2016 - G.F. Händel - Messiah
Het was een waar genoegen de integrale uitvoering van de Messiah van G.F. Händel te zingen in onze Grote Kerk en voor een enthousiast publiek. Het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, Susanna Veerman clavecimbel en Ross Luescher koororgel zorgden voor een fijne, ritmische en subtiele  begeleiding. We hebben genoten van de solisten, Marie Anne Jacobs alt en bas Roele Kok alsook van de last minute invallers Linde Schinkel sopraan en Mattijs Hoogendijk tenor en dat alles onder leiding van dirigent Marcel den Dulk.
Lees meer