Sponsors en donateurs

 

Ook de Cantorij Monnickendam kan niet zonder sponsors en donateurs. Wij willen graag doorgaan met onze concerten, maar omdat de kosten oplopen en subsidiemogelijkheden verminderen wordt dat steeds moellijker. Als u de Cantorij een warm hart toedraagt, word dan donateur of sponsor. Voor een klein of groot bedrag kunt u ons financieel steunen. Op die manier maakt u het bijvoorbeeld mogelijk om professionele solisten en orkesten voor onze concerten te engageren.

Donateurs kunnen zich opgeven via f.ronchetti@ziggo.nl met vermelding van de gewenste jaarlijkse bijdrage. De minimumbijdrage is 15 per jaar. Donateurs ontvangen een korting op toegangskaarten voor de concerten van de Cantorij Monnickendam.

Potentiële sponsors kunnen contact opnemen met Frans Ronchetti, voorzitter van de Cantorij Monnickendam - telefoon 0299-652042 - e-mail adres f.ronchetti@ziggo.nl.
In een persoonlijk gesprek bespreekt hij met u de mogelijkheden voor een tegenprestatie, zoals opname van uw bedrijfslogo in onze programmaboekjes en op onze flyers, en gratis toegangskaarten voor concerten e.d.

De concerten van de Cantorij Monnickendam worden op dit moment mede mogelijk gemaakt door: 

 

 

 

Logo.