Meezingen?

Cantorij Monnickendam zoekt nieuwe leden

De Cantorij Monnickendam is een gezellig en bijzonder muzikaal koor van sopranen, alten, tenoren en bassen. Wij zoeken voor alle stemsoorten nieuwe leden, bij voorkeur tot 60 jaar.

Wij willen het jullie makkelijk maken:

Kom een maand vrijblijvend en gratis luisteren en/of zingen. Wij repeteren op woensdagavonden van 19.45 tot 22.00 uur in het kerkgebouw in de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam. 

Je krijgt de partituren te leen. Ook zijn er handige websites die helpen bij het instuderen. En er zijn per stemsoort groepjes die met elkaar de muziek oefenen.

Wij willen als bestuur graag persoonlijk met je kennismaken. Vandaar dat we je vragen een mailtje te sturen naar Voorzitter cantorij  met je naam, stemsoort en telefoonnummer. We bellen je dan om af te spreken wanneer je voor het eerst wilt komen. Op die woensdag ontvangt een van de bestuursleden je graag om 19.30 uur om kennis te maken. Je wordt voorgesteld aan de dirigent en je krijgt een plaatsje bij een van de koorleden van jouw stemsoort, die vragen kan beantwoorden en jou kan helpen tijdens de repetitie.

U kunt zich als vast koorlid of als projectlid aanmelden met via Aanmeldformulier.

 

 

Aanvullende informatie

Voor aanvullende informatie over lid worden, de jaarlijkse workshops koorzingen  of over meezingen als projectlid, kunt u contact opnemen met de volgende bestuursleden van de Cantorij Monnickendam:

Nel Weel - Voorzitter 
T 06 220 13 195
voorzitter@cantorijmonnickendam.nl

of
Ludger Smit - Secretaris
E
 ludgersmit@hotmail.com