Gratis proeven aan de Cantorij 2016 - Instroomproject aankomende of ervaren zangers

De Cantorij Monnickendam telt ca. 60 koorleden. Daarnaast doet op projectbasis een wisselend aantal projectleden mee met specifieke uitvoeringen van de Cantorij. Het koor repeteert op woensdagavond in Monnickendam. Uitgevoerd wordt repertoire van Bach, Händel, Mozart, Fauré, Vivaldi, Rutter, Jenkins e.v.a. 

De Cantorij start in mei 2016 voor de tweede keer met een instroomproject voor aankomend of ervaren zangers [m/v], in de leeftijd tot ca. 45 jaar. Zij maken samen een begin met het instuderen van nieuw en regulier repertoire van de Cantorij en -waar nodig- met de beginselen van het zingen in een koor. Er is ruimte voor ca. 15 personen. Het minimum aantal is 10 deelnemers. De groep wordt ondersteund door ervaren koorleden. Deelname aan het project is gratis. Na afloop van het project kunnen de projectleden desgewenst doorstromen naar de Cantorij.  

In de projectfase zal de dirigent, Marcel den Dulk, intensief met de deelnemers aan de slag gaan. Aan de orde komen zangtechniek, zuiverheid, performance, ensemblezang en van bladmuziek zingen. Koorervaring is niet vereist. De repetities vinden plaats op woensdag van 19 tot 20 uur in gebouw Samuel in Monnickendam. Aanmelden voor het project is nog mogelijk, met name voor bassen en tenoren is nog plaats. Het instroomproject eindigt op 6 juli as.

Aanmelden voor het instroomproject bij Frans Ronchetti: e-mail  f.ronchetti@ziggo.nl - telefoon 0299-652042

 

Terug naar Nieuws op Home<<< Overzicht