Van harte welkom bij de Workshop Koorzingen 2019

 

De Cantorij Monnickendam start in januari 2019 met een Workshop Koorzingen voor aankomende zangers. Met deze workshop wil de Cantorij graag vooral ook jongeren, enthousiasmeren voor het zingen in een koor.  

Gedurende een tiental lessen van steeds een uur gaat dirigent Marcel den Dulk intensief met de deelnemers aan de slag. Er wordt een begin gemaakt met het instuderen van een selectie uit het reguliere klassieke repertoire van de Cantorij, en met de beginselen van het zingen in een koor. De groep wordt ondersteund door een aantal ervaren Cantorijleden.

Praktische informatie
De workshop is gratis, en er is ruimte voor zo’n 15 deelnemers. De workshop start begin januari 2019 en wordt gegeven op de woensdagavonden van 19:00 uur tot 20:00 uur in Gebouw Samuel – Kerkstraat 34 in Monnickendam. Vanwege de samenhang tussen de verschillende onderdelen van het programma is het van belang om zoveel mogelijk bij de workshop sessies aanwezig te zijn.

Aanmelden voor deelname aan de workshop
Aanmelden graag voor 5 januari 2019 bij de voorzitter van de Cantorij - Nel Weel
Telefoon 06 22013195 - Email voorzitter@cantorijmonnickendam.nl

Mogelijkheden na afloop van de workshop
Enthousiast geworden ? Na afloop van de workshop zijn de deelnemers van harte welkom als koorlid of als projectlid van de Cantorij en zij ontvangen een korting van 50% op de kosten voor het repeteren en meezingen met het eerstvolgende voorjaars concert op 31 maart 2019. 

Flyer Workshop Koorzingen

 

 <<< Overzicht