Cantorij Monnickendam start koorproject

Cantorij Monnickendam start koorproject

Voor als je van zingen houdt

Binnenkort start de Cantorij Monnickendam met een bijzonder koorproject.Het project beoogt deelnemers in een kleine groep van ca. 10 personen te leren vierstemmig in een koor te zingen.

Het doel is ook om nieuwe, enthousiaste zangers aan te trekken. Het project wordt begeleid door een dirigent en door een kleine groep ervaren zangers [twee per stemsoort]. Wij mikken op projectdeelnemers tussen 16 en 50 jaar.

Het repertoire bestaat uit stukken van Mendelssohn, Fauré, Rossini en Bach, aangevuld met enkele vierstemmige stukken uit de popmuziek.

De kosten van het project bedragen € 50 voor 10 lessen van een uur. Het project vindt plaats op woensdagavonden van 18.45 tot 19.45 uur. Aansluitend kunt -geheel vrijblijvend- de repetities van de Cantorij Monnickendam bijwonen. Start van het project is beoogd voor eind januari 2023.

Nadere informatie en aanmelding, graag middels een mailtje naar f.ronchetti@ziggo.nl onder vermelding van uw naam, leeftijdsindicatie, stemsoort [indien bekend], eventuele zangervaring, e-mailadres en telefoonnummer.

Frans Ronchetti

Bestuurslid en projectleider koorproject Cantorij<<< Overzicht